Ugens ret

Uge 48: Julemedister m/ kartofler, brun sovs og asier.


Tidligere ugens ret:

Uge 47: Brændende kærlighed m/ mos og rødbeder
Uge 46: Boller i karry m/ ris
Uge 45: Andebryst i skiver m/ kartofler, sovs og rødkål
Uge 44: Biksemad m/ spejlæg
Uge 43: Æggekage m/ flæsk, bacon, rugbrød og sennep
Uge 42: Skinke m/ flødekartofler og ærteskud
Uge 41: Hjerter i flødesauce m/ bagt kartoffelmos og surt
Uge 40: Vikingegryde m/ ris
Uge 39: Karbonade m/ danske kartofler og stuvede ærter & gulerødder
Uge 38: Hakkebøf med bløde løg, kartofler og brun sovs
Uge 37: Chili Con Carne m/ris og creme fraiche
Uge 36: Glaseret Skinke m/stuvet spinat og danske kartofler
Uge 35: Biksemad m/spejlæg og rødbeder
Uge 34: Boller i karry m/ ris
Uge 33: Flæskesteg m/hvide og brune kartofler, rødkål og brun sovs